Pumppumallit

Newcontrol :istä hankit seuraavat ilmalämpöpumppumallit

Viiva

UUTTA! MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-LN 25/35/50

Uusi aikakausi on alkanut! Mitsubishi Electricin uusi upea LN-pumppumalli – Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine, silmää hivelevät väriviimeistelyt, paras saavutettavissa oleva energialuokka, täynnä uusia ominaisuuksia!

Klikkaa TÄSTÄ tai pumppukuvasta saadaksesi lisää tietoa tästä pumppumallista!

Viiva

MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FH 25/35/50

Mitsubishi Electricin FH-pumppumallit ovat suunniteltu Suomen ankariin olosuhteisiin ja Sinulle, jolle kelpaa vain paras. Se on markkinoiden hiljaisin ja ennen kaikkea tehokkain. MSZ-FH sisältää useita asumismukavuutta parantavia ominaisuuksia.

Esimerkiksi laitteen lämpötilanmuutos-toiminto laskee automaattisesti kotisi lämpötilaa poissa ollessasi. Uusi huipputekniikka tuo lisää energiansäästöä lämmityskuluihin!

Klikkaa TÄSTÄ tai pumppukuvasta saadaksesi lisää tietoa tästä pumppumallista!

Viiva

MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-SF 35/50

Sinä määräät laitteen äänitason ja vedottoman lämmön/viileän tuoton   Uusissa Mitsubishi Electric MSZ-SF25/35/50VEH malleissa on peräti viisi säädettävää puhallintehoa ja sen lisäksi vielä automaattinen puhallintehon säätö.

Nuku yösi levollisesti nauttien yön hiljaisuudesta. Silent Mode-asennossa on äänitaso vain 21dB(A). Laaja puhallintehojen säätöalue mahdollistaa vedottoman lämmön/viileän tuoton.

Klikkaa TÄSTÄ tai pumppukuvasta saadaksesi lisää tietoa tästä pumppumallista!

Viiva

GREE Hansol 25/35/50

Gree Hansol -ilmalämpöpumpun kehittämisen lähtökohtana oli kehittää kylmiin ilmasto-olosuhteisiin suunniteltu ilmalämpöpumppu parhaaseen A+++ energiatehokkuusluokkaan.

GREE:n puhtaan valkoinen ja kooltaan siro sisäyksikkö on suunniteltu Pohjolan vaaleasävyisiin koteihin. Pienen kokonsa ja värinsä johdosta sisäyksikkö on huomaamaton osa sisustusta. Hiljainen sisäyksikkö voidaan säätää jopa seitsemälle puhallinteholle. Se jakaa ilman tasaisesti koko huonetilaan ja toimii ekologisena ja edullisena lämmittimenä.

Klikkaa TÄSTÄ tai pumppukuvasta saadaksesi lisää tietoa tästä pumppumallista!

Viiva

UUTUUS – GREE U-Crown 35 A/W

Uusi GREE U-Crown 35-A/W on ilmalämpöpumppu on suunniteltu ja valmistettu Pohjolan ääriolosuhteisiin. Tämä pumppu ei paukkupakkasiakaan pelkää!

GREEN patentoima 2-aste kompressori tuottaa ennennäkemättömän lämmitystehon vielä -30C lämpötilassa. Tyylikäs samppanjanvärinen sisäyksikkö vie hyvin vähän tilaa ollen ainoastaan 17cm ohut. Silti mukaan mahtuvat tutut GREE:n huipputoiminnot kuten 8C ylläpitolämpötila, puhallussuunnan ohjaus pysty- sekä vaakasuunnassa, ilmanpuhdistus, ajastin sekä sisälämpötilan mittaus kaukosäätimestä tai sisäyksiköstä valinnan mukaan. Sisäyksikkö on varustettu sisäänrakennetulla Wifi:llä.

Seitsemän eri puhallusnopeutta mahdollistavat kuiskauksenhiljaisen (20dB) käytön mutta turbo puhallinnopeudella hoituu tarvittaessa myös pikaviilennys tai pikalämmitys.

Klikkaa TÄSTÄ tai pumppukuvasta saadaksesi lisää tietoa tästä pumppumallista!

Viiva

 

GREE Free Match 2+1

GREE Free Match 2+1 on kahdella sisäyksiköllä vasrustettu ilmalämpöpumppu kotien ja toimistojen ilmajäähdyttämiseen ja lämmittämiseen.

Laitteiston tyylikkäät, puhtaanvalkoiset sisäyksiköt soveltuvat niin kotiin kuin toimistoon. Hiljaisia ja huomaamattomia sisäyksiköitä ohjaat helppokäyttöisillä kaukosäätimillä. Kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen.

Klikkaa TÄSTÄ tai pumppukuvasta saadaksesi lisää tietoa tästä pumppumallista!

gree-hansol-21

Viiva

Alpha Innotec PWZS Nordic

Alpha Innotecin PWZS Nordic on invertteriohjattu maalämpöpumppu, joka mukautuu rakennuksen lämmitystehontarpeeseen, jolloin lämpöpumppu ei sammu perinteisten pumppujen malliin, vaan jatkaa toimintaansa muuttuvan tarpeen mukaan.

Laite lämmittää ja tuottaa lämpimän ja hygieenisen käyttöveden tarpeen mukaan. Lämpöpumppua voidaan käyttää monissa kohteissa kuten omakotitaloissa ja paritaloissa, uudisrakennuksissa ja saneerauskohteissa.

PWZS Nordic on etähallittava laite. Alph web, alpha app ja alpha home sovelluksen avulla voit ohjata järjestelmää mistä vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin avulla. Luxtronik 2.1 ohjaimeen pääset käsiksi kotiverkon sisällä myös Internetin kautta.

Klikkaa TÄSTÄ tai pumppukuvasta saadaksesi lisää tietoa tästä pumppumallista!

Viiva

Airpatrol GSM kauko-ohjain

Ohjaa ilmalämpöpumpun toimintaa puhelimen avulla!

Airpatrol GSM-ohjainta voi käyttää älypuhelinsovelluksen kautta tai jopa teksitviestillä. Laitetta voidaan ohjata monin eri tavoin. IPhoneen ja Androidiin voidaan ladata ilmainen sovellus ja muilla puhelimilla laitetta voidaan ohjata tekstiviestillä.

AirPatrol on valmistettu EU:ssa ja toimivuuden takaamiseksi se on testattu Pohjoismaissa. GSM-ohjaimen kanssa yhteensopivat Mitsubishin pumppumallit ovat Mitsubishin FD-mallit, GE-mallit, EF-mallit, FH-mallit ja SF-mallit.

 


Löydämeidät


NClogo (Custom) (Custom)

Linjurikatu 3 LH 2
78210 Varkaus
CEO gsm.+358 40 7500444
Toimisto gsm.+358 40 7500445
Auki arkisin klo: 9.00 – 16.30
erkki.mannisto@newcontrol.fi