PIDÄ KOSTEUSVAHINGOT JA HOME POISSA KOSTEUDENPOISTAJAN AVULLA

Hanki tehokas DEUMIDO ELECTRONIC kosteudenpoistaja. 

Haluatko, että kosteudessa viihtyvät ”örkit” kasvavat ja voivat hyvin kellarikerroksen tai saunatilojen rakenteissa? Et varmaan, koska tiedämme, että terveys ei kestä sellaista pitkään.

Älä anna periksi, vaikka vastustajalla onkin määräenemmistö! HANKI MEILTÄ siirrettävä DEUMIDO E10/E20 kosteudenpoistaja.

Kun tilat ja rakenteet kuivuvat, huoneilmasta katoaa ikävä homeen tuoksi, koska nuo kaikkien kellareiden pelätyt mikrobit menehtyvät kuivuuteen.

Kostea autotalli vahingoittaa autoasi. Varsinkin pienessä asunnossa tai pesutilassa/keittiössä kostea ilma aiheuttaa vaurioita jo hieman yli vuoden jälkeen ja on jälleen yksi syy DEUMIDO kosteudenpoistajan hankkimiseen.

Kosteudenpoistajan avulla ilmankosteus ei pääse vahingoittamaan asuntosi rakenteita tai tuottamaan hometta

DEUMIDO kosteudenpoistajan avulla ilmankosteus tai home ei pääse vahingoittamaan asuntosi tiloja, kuten pesuhuonetta tai kodinhoitohuoneita. Nämä voidaan myös sijoittaa sellaiseen kohtaan, jossa kosteuden on huomattu aiheuttavan jatkuvaa vahinkoa ja vaurioita.Kosteudenpoistaja kannattaa sijoittaa myös ulkorakennuksiin kuten työpajaan tai autotalliin.

Kosteudenpoistimet myös parantavat sisäilman laatua, joten niitä voi käyttää myös makuu- tai olohuoneessa. Kosteudenpoistaja toimii kätevästi myös vaatteiden kuivaajana.

Deumido mallit ovat myös esteettisesti tyylikkäitä ja kevyitä siirtää, ja voidaan sijoittaa niin, että ne eivät eroa muista asunnon kalusteista.

deumido, E10, E20, kosteudenpoistimet

Myymme Scanofficen DEUMIDO mallit E10 ja E20. Lisätietoa kosteudenpoistimien tuotetiedoista saat KOSTEUDENPOISTIMET sivuiltamme!

Ostopyyntö
Löydämeidät


Erkki Männistö
0407500444 tai erkki.mannisto@newcontrol.fi
NEWCONTROL OY,
Linjurikatu 3 LH2, 78200 Varkaus