Ilmalämpöpumput

Pumppumallit-sivuiltamme saat lisätietoa myymistämme ilmalämpöpumpuista!

Pumppumallit-sivuiltamme saatte tietoa siitä, millaisia ilmalämpöpumppuja myymme ja asennamme. Tarjoamamme pumppumallit sisältävät Mitsubishin eri mallit, Scanofficen Scanvarm 12 mallin, sekä Gree Hansol mallin. Myymme lisäksi ilmalämpöpumppuun sopivat Scanvarm Link GSM kaukoohjaimet.

Viiva

Miksi ilmalämpöpumppu?

Säästä energiaa, pienennä lämmityskustannuksia!
Ilmalämpöpumppu on sähkölämmitystä huomattavasti kannattavampi moderni vaihtoehto – säästöä kuluihin voi kertyä vuodessa jopa satoja euroja, koska sen sähkökulutus on pieni. Pienentyneen energiankulutuksen myötä säästät myös luontoa – lämpöpumppu on ekologinen ratkaisu.

Parempaa huoneilmaa
Lämpöpumppujen eri malleista voi löytää eritavalla huoneilmaa parantavia. Sisäyksikkö puhdistaa sisäilmaa ja karkeasuodin poistaa huonepölyä ja mikrosuodin niitä pienimpiä epäpuhtauksia. Myös erityisiä allergiasuodattimia on saatavissa. Kuitenkin laitteen toiminta on myös hiljaista ja huomaamatonta.

Toimii myös ilmastointilaitteena!
Ilmalämpöpumppu toimii myös erinomaisesti ilmastointilaitteena. Voit määrittää laitteeseen helposti haluamasi lämpötilan, jolloin kesähelteelläkin voit nauttia sopivasta viileydestä sisätiloissasi. Pumppu myöskin poistaa kosteutta jolloin sinun ei kotonasi tarvitse kärsiä edes hiostavasta helle-ilmasta.

Laadukkaasta valikoimasta löytyy oikea vaihtoehto varmasti niin kerrostaloasuntoon kuin omakotitaloon, työ- ja toimistotiloihin tai vaikkapa kesämökillesi!

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi

MAKSAISITKO MIELUUMMIN ERISSÄ?

jeeveskortti

Tarjoamme asiakkaillemme 0-korkoisia tasaeräkampanjoita. Jeeves MasterCard on täysin vuosimaksuton kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti jonka avulla voit maksaa ilmalämpöpumppusi jopa 30 kuukauden korottomalla maksuajalla.

TASAERÄKAMPANJA
Jeeves MasterCard -kortilla tehdyt kampanjaostokset voidaan maksaa joko 6 kk, 10 kk, 20 kk tai 30 kk tasaerässä (minimiostos 300 euroa, minimikuukausierä 30 euroa.)
Maksat vain kuukausittaisen tilinhoitomaksun 5€/kk. (20kk ja 30kk maksuajalla lisäksi perustamismaksu 30€)

Esimerkiksi Mitsubishi FH25 asennettuna (perusasennus) 2080€ kymmenessä tasaerässä 208€ /kk + 5 euron kuukausittaisen tilinhoitomaksu.

Käyttäessäsi kortin luotto-ominaisuutta muihin kuin kampanjaostoksiin,
tulee maksaa korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti.
Tällöin Jeeves MasterCard -kortin todellinen vuosikorko 1 500 euron
käytössä olevalle luotolle on 19,43 % (10/2014) kun nimelliskorko 12,08%.
Kortissa ei ole vuosi- eikä kuukausimaksua.
Luoton myöntää Pohjola Pankki Oyj.

Lisää tietoa

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi

pumput11


Löydämeidät


NClogo (Custom) (Custom)

Linjurikatu 3 LH 2
78210 Varkaus
CEO gms.+358 40 7500444
Toimisto gsm.+358 40 7500445
Auki arkisin klo: 9.00 – 16.30
erkki.mannisto@newcontrol.fi